fraktalternativ


LEVERANSALTERNATIV 

Vi levererar via Postnord till både Sverige och Danmark. Du kan även välja att beställa varan på nätet och sedan hämta i butik (klicka i detta fraktalternativ vid köp). Att hämta i butik är helt gratis och du blir notifierad av oss när köpet har gått igenom och plagget är redo för avhämtning i butik. 

FRAKTKOSTNADER 

Vi har olika fraktkostnader beroende på vart paketet ska skickas.
Priser inom Sverige är från 69 SEK, och då får paketet väga 0-50 kg. Om paketet väger mer än detta står kunden för resterande belopp, vi kommer att meddela dig om så är fallet.

Vi väljer oftast att återanvända emballage när vi packar in din nya vara för försändelse, detta eftersom att vi tycker att det är viktigt att använda de resurser som redan finns.

Hämta i butik är både gratis och miljömedvetet.

LEVERANSTID

Våra leveranser tar cirka 2-5 arbetsdagar när de har lämnats in hos Postnord. Om du lägger en beställning på en helgdag eller röd dag, skickar vi oftast varan vid nästa vardag. Vi reserverar oss för förseningar som inte vi kan påverka. 

EJ UTHÄMTADE PAKET

Om du ej hämtar ut ditt paket hos ditt postombud inom 14 dagar, så debiterar vi dig vår kostnad för leverans, retur samt lagerkostnad. Just nu ligger denna summan på cirka 300 kr. Ej uthämtade paket räknas alltså inte som en upphävning av ditt köp. För att nyttja din ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din vara, måste du kontakta oss.

Om en tvist om reklamation skulle uppstå kring ditt köp, följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.